Foredrag

HOLD HJERNEN SKARP

Tryllekunstner, foredragsholder og forfatter, Michael Frederiksen:
Michael tager rundt i hele Danmark og giver på underholdende vis værktøjer til at holde hjernen skarp når man bliver ældre. Med magiske eksperimenter med publikum og sig selv, får alle en lærerig oplevelse med hjem.
2 x 45 min. med interaktiv underholdning og workshop. Kaffepause afholdes evt. midtvejs.
– Deltagerne hører om livet i showbiz med udgangspunkt i min bog.
– lærer selv nogle tricks med hverdagsting, som de kan vise til venner og familie.
– og får værktøjer og brugbare idéer til at holde hjernen skarp til et langt og lykkeligt liv.

MAGIENS HISTORIE

Michael Frederiksen, også kendt under navnet Trylle Michael, har netop stykket et foredrag sammen for både børn og voksne. Tag med på en magisk tidsrejse, der afdækker hvor magi og trylleri egentlig kommer fra.

Det hele starter med et trylleshow, der afløses af historiske facts og praktiske eksempler. Det betyder, at Michael eksempelvis udfører et af verdens ældste tricks lige for øjnene af publikum.

Er du i tvivl om du skal bestille et show eller et fagligt indslag, er Michaels nye foredrag Magiens Historie en genial kombination til dit arrangement.

Michael optræder med trylleri og foredrag på skoler, efterskoler, fritidsklubber, biblioteker, privat, samt i foreninger og i virksomheder.

Varighed: 60 min.

– Vi har fået rigtig gode tilbagemelinger, både på showet og workshoppen.

SIGNE THAARUP, BIBLIOTEKAR, HOLBÆK BIBLIOTEK
– Kære Michael. Du kan ikke roses nok for din fantastiske optræden hos os i sognehuset. Jeg har fået så mange gode og sjove tilbagemeldinger på dit show, og dem vil jeg gerne dele med dig. Din optræden var super med en blanding af fortællinger og flot trylleri. Du imponerede med din fingerfærdighed, du er virkelig dygtig. Du var et helt anderledes indslag i vores TirsdagsTræf, du havde et godt samspil med publikum, du var god til at fornemme stemningen og til at inddrage folk i dine tryllerier. Kort sagt, din optræden var et hit og med skal også, at jeg oplevede dig som en meget behagelig og åben person. Jeg giver dig min varmeste anbefaling til andre sognehuse.                                                                                                                   
Inger Bonné Westphall, formand for sogneplejen v/ Mariehøj kirke i Silkeborg.